Президент Росії Володимир Путін вручив державні нагороди "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня кадровикам за бої під Дебальцеве в 2015 році.

Про це дізнались у Міжнародному волонтерському співтоваристві InformNapalm.

На сторінці у соцмережі "ВКонтакті" російський танкіст Олександр Мінаков оприлюднив фото нагороди через два роки після боїв. Крім того, серед друзів Мінакова знайшли й інших солдатів, які також були на Донбасі.

Відомо, що у 2015 році Мінаков побував у шпиталю, а фото з ним в інвалідному візку показав російський найманець Сергій Рожков з Якутська. Однак цю світлину танкіст не показував.

Зазначається, що медаль "За заслуги перед Вітчизною" видається як цивільним, так і військовим. Однак, Мінаков отримав медаль з мечами. З цього виходить, що він отримав її як військовий.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", проросійські бойовики обстріляли церкву у селищі Піски під Донецьком.