Жіноча дружба - це завжди підтримка, розуміння, нові пригоди, спільні переживання радості і горя. Дружба між жінками має особливу силу. Ми можемо лаятися і через годину вже сміятися разом без жодної на це причини.

Жіноча дружба в сучасному світі має ще кілька характерних рис, які портал "Знай.ua" підготував до вашої уваги. Виявляється, подруга має своє специфічне застосування.

Читайте також: Як позбутися зайвого блиску обличчя

1. Подруга - це кращий домашній лікар, ліки від усіх хвороб і переживань. справжня подруга ніколи не кине в біді. Будь горе і переживання найкраща подруга готова пережити з тобою, навіть, якщо подзвонити їй серед ночі. Міцний еліксир від розбитого серця - задушевна розмова з найкращою подругою.

2. Якщо ваша дружба щира, без заздрості або конкуренції, подруга завжди скаже правду з приводу свого зовнішнього вигляду. В цьому випадку її можна додати не тільки у категорію лікарів, але і шопінг консультанта.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

3. Хороших знайомих не завжди вдається умовити фотографуватися. І тут знову приходить на допомогу найкраща подруга. Косі погляди перехожих і купа витраченого часу заради того, щоб зробити кілька десятків фотографій і обрати серед них найкращі.

4. Добре, якщо ваша найкраща подруга відповідальна. Вона завжди буде пам'ятати всі ваші записи до косметолога, дні важливих подій. Вона завжди подзвонить і нагадає про те, що для вас дуже важливо.

5. Краща подруга може бути хорошим мотиватором, особливо, якщо вона сама в пошуку кращого життя. Нас часто відвідує лінь, депресії, але найкраща подруга завжди зможе змусити піднятися з дивана, витерти сльози і піти назустріч своїй долі і перспектив.

6. З подругою завжди можна влаштувати романтичний вечір, якщо у вас немає коханого. Вона з радістю візьме на себе роль залицяльника, поведе в затишне кафе, з'їсть з вами пару штруделя і поговорить по душам. Любительки подорожей і гострих відчуттів завжди знайдеться нова країна або місто, щоб подивитися разом.

7. Краща подруга може бути прикладом для наслідування. Вона може готувати млинці краще вас, підбирати образ, розмовляти з людьми, при цьому ніяк не засуджуючи вас. Вам варто лише спостерігати за нею і брати приклад.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що нідерландські соціологи провели опитування серед жінок, що дозволило визначити точний термін тривалості жіночої дружби. За підсумками опитування було визначено, що середня тривалість жіночої дружби становить сім років.