Два відомих промоутери Калле Зауерлянд і Річард Шафер оголосили про створення World Boxing Super Series – Всесвітньої боксерської суперсерії. Це буде щорічний турнір в професійному боксі з призовим фондом в $50 млн. Спонсором турніру буде швейцарська компанія Comosa AG.

Організатори планують запрошувати на турнір кращих боксерів світу з топ-15 рейтингів WBA, WBC, IBF і WBO.

Старт першого сезону призначений на вересень. Схема проведення турніру наступна: шістнадцять боксерів будуть поділені на дві вагові категорії – по вісім бійців в кожній ваговій. В цілому в турнірі будуть проведені 14 поєдинків. У кожній з вагових категорій пройдуть чвертьфінали, півфінали і фінал.

Система розіграшу – плей-офф: чотири чвертьфінали, два півфінали та фінальний бій. Бої 1/4 фіналу відбудуться у вересні та жовтні, півфінали – січні та лютому 2018 року, а два кульмінаційних поєдинки пройдуть в травні. Переможці отримають приз – кубок Muhammad Ali Trophy.

Бої планують проводити на кращих аренах по всьому світу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо, що легендарний американський боксер Евандер Холіфілд повертається в світ боксу в якості промоутера.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, колишній тренер Володимира Кличка вважає його динозавром нинішнього покоління.