Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) заявив, що після завершення спортивної кар'єри має намір піти в політику.

За словами Берінчика, він хоче стати міністром спорту.

"Після закінчення кар'єри я буду міністром спорту. Для початку наведу порядок у Федерації боксу", – сказав Берінчик.

нагадаємо, Денис Берінчик проведе свій наступний бій 22 грудня. На кону цього бою буде стояти титул WBO International. Про це повідомив промоутер Берінчика Олександр Красюк.

Ім'я суперника поки не відомо.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В цей же вечір виступить також чемпіон Європи в напівлегкій вазі Олег Малиновський. Поєдинки відбудуться у Броварах на арені "Термінал".

Берінчик захистив кандидатську дисертацію на здобуття ступеня кандидата наук з фізичного виховання і спорту 5 червня, а зараз отримав диплом.

Беринчик заявил о желании стать министром спорта 🔥 Чемпион #WBO Oriental в пятницу, 2 ноября, забрал диплом кандидата наук столичного #ИФИЗа по специальности «Олимпийский и профессиональный спорт», чем и поделился со своими болельщиками 🙏🏼 #бокс #новостибокса #учеба #беринчик #денисберинчик #диплом #кандидатнаук #лакипанчнет #boxing #boxingnews #study #berinchyk #diploma #luckypunchnet

Geplaatst door Luckypunch.net op Vrijdag 2 november 2018

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Свій останній на сьогоднішній день бій Денис Берінчик провів 23 червня в Києві проти колумбійця Хосе Луїса Прієто. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Після цього боксер взяв паузу через травму.

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик розповів, що в грудні повернеться в ринг і проведе захист титулу.