Реал Мадрид зібрався купити двох гравців Прем'єр-Ліги Англії.

Іспанський гранд має намір вже цієї зими придбати нападника Манчестер Юнайтед Маркуса Решфорда і півзахисника Тоттенгем Готспур Крістіана Еріксена, повідомляє Sky Sports.

Відомо, що Реал готовий заплатити за цих футболістів 90 мільйонів фунтів стерлінгів.

Рекорд Соларі з Реалом

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Мадридський Реал в 12-му турі іспанської Ла Ліги переміг на виїзді, у Віго, Сельту з рахунком 2:4.

Таким чином, тепер уже головний тренер Реала Сантьяго Соларі почав тренерську роботу в "галактікос" із 4 перемог з різницею голів +13.

Це найкращий початок всіх ентренадоре в історії королівського клубу, повідомляє AS. На другому місці знаходиться Мануель Пеллегріні, який за 4 стартових матчі мав різницю +12.

Зінедін Зідан у перших матчах розгромив Депортіво і Спортинг Хіхон з рахунком 5:0 і 5:1 відповідно, а в третьому поєдинку зіграв внічию 1:1 на "Беніто Вильямарин" з Бетісом (1:1).

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.