Співробітники "Міністерства внутрішніх справ ЛНР" повідомили про затримання осіб, яких вважають причетними до вбивства одного з ватажків бойовиків Олега Анащенка.

За інформацією сепаратистських ЗМІ, затримані нібито є військовослужбовцями Збройних сил України, які мали "скоїти теракт" в окупованому Луганську. Бойовики також повідомили про схованку з боєприпасами та зброєю. Його нібито знайшли в рамках розслідування.

"Міністр внутрішніх справ ЛНР" Ігор Корнет сказав, що "диверсанти" планували більш масштабний теракт і мали намір активувати вибуховий пристрій, коли на місці збереться велика кількість людей.

"Виявили ще один замаскований вибуховий пристрій, що містить близько 1,5 кілограмів в тротиловому еквіваленті", - зазначили бойовики.

Зазначимо, що Анащенко загинув у власному позашляховику 4 лютого в результаті вибуху. Терористи звинуватили у теракті українські спецслужби.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін вручив державні нагороди "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня кадровикам за бої під Дебальцеве в 2015 році.