Малайзійська поліція офіційно підтвердила, що громадянин Південної Кореї, якого вбили 13 лютого в аеропорті Куала-Лумпура, є братом диктатора КНДР Кім Чен Ина.

За інформацією Reuters, влада Малайзії вперше за майже місяць з моменту вбивства підтвердила смерть Кім Чен Нама. Керівник національної поліції країни Халід Абу Бакар не розповів, як саме ідентифікували тіло. Він відмовчався і стосовно деталей слідства.

Зазначимо, що Кім Чен Нама вбили отруйною речовиною VX. Лікарі повідомили, що жодна протиотрута його не допомогло б, а сам він помирав впродовж 15-20 хвилин у муках.

Після вбивства поліція затримала двох жінок, які виконали вбивство. Вони кажуть, що отримали гроші за нібито розіграш для телешоу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі опублікували відео запуску балістичної ракети, яким керував Кім Чен Ин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще