Терористи у так званій ЛНР оприлюднили список імен, які на їхню думку, знищили бойовика Михайла Толстих на прізвисько "Гіві".

Про це стало відомо з повідомлення "міністерства державної безпеки ЛНР", - передають росЗМІ.

За даними "відомства" до списку організаторів та виконавців -ліквідаторів лідера бойовиків "Гіві"увійшли бійці 8-го полку спецпризначення ВСУ під командуванням полковника Олега Нечаєва і начальника відділу розвідки 8-полку майора Павла Балова з позивним Кедр, який дислокується в Хмельницькому.

Крім того, за їх словами, операцію спланували в Службі безпеки України. Зокрема, на думку так званого міністра держбезпеки "ЛНР" Леоніда Пасічника, під керівництвом полковника Анатолія Сандурського було організовано спеціальний відділ з організації ліквідації Михайла Толстих.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 8 лютого 2016 року ватажка бойовиків "Гіві" підірвали у власному кабінеті в Донецьку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще