У п'ятницю, 10 березня, в президентській ложі НСК Олімпійський відбулася церемонія жеребкування другого етапу української Прем'єр-ліги.

Відзначимо, що в цьому році змагання УПЛ складаються з двох етапів: в першому беруть участь 12 команд, які між собою грають 22 тури, після чого діляться на дві групи по шість колективів (1-6 місця і 7-12 місця).

На другому етапі команди з кожної групи грають ще по 10 матчів (по два рази між собою), при цьому перша група визначає чемпіона і призерів першості, а друга - дві команди, які покинуть Прем'єр-лігу.

Жеребкування проводилося наступним чином. У першому кошику знаходилися кульки з назвами команд, а в другій - кульки з номерами. В результаті жеребкування кожній команді дістався певний номер (команди вказані з урахуванням їх позицій на момент 20-го туру УПЛ).

1 місце (Шахтар) - №5
2 місце (Динамо) - №6
3 місце (Зоря) - №2
4 місце (Олександрія) - №4
5 місце (Олімпік) - №1
6 місце (Чорноморець) - №2

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

7 місце (Ворскла) - №9
8 місце (Зірка) - №12
9 місце (Сталь) - №11
10 місце (Волинь) - №7
11 місце (Дніпро) - №8
12 місце (Карпати) - №10

Відзначимо, що матч Динамо - Шахтар, швидше за все, відбудеться в рамках 26-го туру.