Екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пак'яо (59-7-2, 38 КО) проведе наступний бій 19 січня проти Едріена Бронера. Поєдинок відбудеться у Лас-Вегасі (США).
Проте, Фредді Роуч повідомив, що Пак'яо досі не зв'язувався з ним для обговорення подальшої співпраці.
"Справа в тому, що я до сих пір не спілкувався з Пак'яо тет-а-тет з моменту його поразки від Джеффа Хорна в минулому році.
Я не збираюся робити ніяких рухів, поки Менні не подзвонить мені першим. Я був для нього другим батьком протягом 15 років. Якщо Пак'яо не набере мій номер, угоди не буде", - розповів Роуч у інтерв'ю BoxingScene.
Напередодні Пак'яо розповів, що думає про свого суперника.
"Бронер - класний боксер. Швидкий. Особливо в балачках. Він дуже кумедний хлопець. Думаю, після завершення кар'єри в боксі він міг би зробити відмінну кар'єру в кіно. З нього вийде класний комік.
Ні, мене не турбують його жарти. Самі бачите, не можу втриматися від сміху, коли дивлюся в обличчя", - заявив Пак'яо.

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо може завершити кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пак'яо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пак'яо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.