За проведенням процесу "націоналізації" на окупованих територіях Донбасу може стояти олігарх-втікач Сергій Курченко, який ховається в Росії.

Про це повідомив керівник Служби безпеки України Василь Грицак, передає "Інтерфакс-Україна". Він розповів, що за даними розвідки всередині "Л/ДНР" є багато конфліктів, пов'язаних із проведенням "націоналізації".

"Націоналізуються, як вони кажуть, кращі прибуткові підприємства. Вони націоналізуються в інтересах тих, хто зараз перебуває в Росії", - пояснив керівник СБУ.

Він додав, що дуже часто в зведеннях української розвідки звучить прізвище Курченка. Але Грицак уточнив, що точних даних про причетність інших втікачів екс-чиновників високого рангу до "націоналізації" поки ще ніхто не почув.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, німецькі підприємці готують масштабний інвестиційний проект в Україні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще