Знаменитий актор, який зіграв головну роль в улюбленій мільйонів "поттеріані", вирішив покинути ряди холостяків. Деніел Редкліф освідчився своїй коханій акторці Ерін Дарк, відомої за ролями у стрічках "Бідна багата дівчинка" та "Все ще Еліс".

Про це повідомляють на сторінках Hollywood Life.

Пара познайомилась у 2012 році під час зйомок фільму за участю Редкліфа у головній ролі "Вбийте своїх коханих". З тих пір закохані вже п'ять років разом.

Як зазначають ЗМІ, 27-річний актор готовий до наступного етапу стосунків. Також ходять слухи, що Редкліф придбав дуже догу обручку яку неможливо буде не помітити на руці дівчини.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", знаменита британська пара Вікторія та Девід Бекхем через 20 років спільного життя вирішили вдруге піти під вінець. Подружжя хоче обмінятися клятвами вірності ще раз.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще