Український півзахисник Генка Руслан Малиновський завдяки своїй грі в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти Гента потрапив у символічну збірну цього етапу турніру.

І хоча 23-річний українець не став найкращим гравцем тижня, своїми діями на полі, зокрема голом і результативною передачею, заслужив місце в одинадцятці найкращих.

Як пише офіційний сайт УЄФА, Малиновський - автор, мабуть, найкрасивішого голу перших матчів 1/8 фіналу, але ефектним штрафним він не обмежився: після подачі українського півзахисника Генк забив свій другий гол.

Команда тижня Ліги Європи:

Воротар: Ян Зоммер (Боруссія М)

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Захисники: Мальйо (Сельта), Урош Спайїч (Андерлехт), Людвіг Августінссон (Копенгаген)

Півзахисники: Алехандро Посуело (Генк), Генріх Мхітарян (Манчестер Юнайтед), Корентен Толіссо (Ліон), Руслан Малиновський (Генк)

Нападаючі: Венсан Абубакар (Бешикташ), Мбвана Саматта (Генк), Александр Лаказетт (Ліон)

Відео з вражаючим голом Руслана Малиновського зі штрафного можна насолодитися ще раз.

Як раніше повідомляв Знай.ua, команда Малиновського Генк у першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи на виїзді здобула перемогу над Гентом з рахунком 5:2. Матч-відповідь відбудеться 16 березня.