Колишній керівник внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби Юрій Шеремет фігурує у кримінальному провадженні. Його розпочали через факти про незаконне збагачення.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на відповідь Генпрокуратури. Зазначається, що кримінальне провадження стосовно колишнього соратника відстороненого керівника ДФС внесли до Єдиного реєстру 1 березня.

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі вказала, що поки Шеремету не вручали повідомлення про підозру. Її представники розповіли, що не має підстав для об'єднання цього розслідування зі справою Насірова.

"На даний час у матеріалах кримінального провадження відсутні фактичні дані, які б давали підстави для його об'єднання з іншими кримінальними провадженнями, що розслідуються Національним антикорупційним бюро України", - пояснили у САП.

В ДФС підтвердили, що Шеремет більше не працює на свої посаді. Його звільнили 7 березня.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, керівник САП Назар Холодницький розповів, що його британські колеги підтвердили наявність у відстороненого глави ДФС Романа Насірова паспорта Великобританії.