Капітан луганської Зорі Микита Каменюка поділився думаками з приводу прийдешнього поєдинку своєї команди проти Шахтаря.

- Микито, як проходить ваше відновлення?

- Все нормально: працюю, тренуюся. Не можу сказати, коли повернуся в загальну групу, але з кожним днем ​​почуваюся все краще.

- Матч "Зоря" - "Шахтар" є центральним у 21-му турі чемпіонату. Ваші очікування?

- Думаю, буде бойова гра. Окуляри для подальшої боротьби потрібні як нам, так і "Шахтарю". Ніхто не буде поступатися, команди віддадуть на полі всі сили.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- У "Зорі" багато кадрових змін. Чи знайшла команда оптимальну гру? Змогли замінити Караваєва та інших виконавців?

- Покаже час і кінець сезону. Ми поповнилися кваліфікованими футболістами - це факт. Всім хлопцям треба доводити на полі, що вони такими є.

- З огляду на важкі матчі "Шахтаря" з голами на останніх хвилинах, чи можна сказати, що "Ворскла" і "Волинь" продемонстрували зразкову тактику, з якою можна протистояти лідеру? Чи зможе "Зоря" не дати розбігтися "гірникам"?

- Ми постараємося надійно зіграти в обороні і використовувати свій шанс в атаці. Потрібно докласти максимум зусиль, щоб здобути позитивний результат. А голи "гірників" на останніх хвилинах - це, як мені здається, повернення боргу після матчу з "Сельтою", коли донеччани пропустили в самій кінцівці. Десь втратили, а де-то знайшли. Це підтверджує той факт, що "Шахтар" не зупиняється, бажає перемагати в кожному матчі і рухається до своєї мети.

- Матч пройде в Харкові на ОСК "Металіст". На ваш погляд, як розділяться симпатії уболівальників?

- Думаю, люди прийдуть подивитися видовищний футбол. Користуючись нагодою, хочу запросити вболівальників, харків'ян, на стадіон. Зі свого боку, ми постараємося показати хорошу гру і віддячити всім, хто буде на матчі, - сказав Каменюка в інтерв'ю виданню Террикон.

Нагадаємо, раніше Знай.ua розповідав про те, що очікує поціновувачів українського футболу у 21-му турі УПЛ.