Під час відкритого тренування аргентинського Бока Хуніорс перед повторним поєдинком фіналу Копа Лібертадорес проти Рівер Плейт один з фанатів вибіг на поле з метою наблизитися до форварда "генуезців" Карлосу Тевесу.

Поліцейські одразу ж оточили вболівальника і намагалися вивести його з поля, однак лідер Бока Хуніорс Карлос Тевес відбив фаната у копів і подарував йому свою футболку. Сміливий уболівальник був нагороджений оваціями з боку трибун.

Повторний матч фіналу Кубка Лібертадорес відбудеться сьогодні, 24 листопада. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом. Перший поєдинок завершився внічию 2:2.

ММА від Зінченка

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Півзахисник збірної України та англійського Манчестер Сіті Олександр Зінченко поділився фотографією зі свого тренування.
"Марез, прийшли мені координати", - підписав фото Зінченко.

Ця фраза стала мемом, і належить чемпіонові UFC росіянину Хабібу Нурмагомедову (27-0) адресовану екс-чемпіону Конору Макгрегору: "Якщо ти хочеш знайти мене… Надішли мені [свої] координати".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.