У рамках розслідування про протидію акціям активістів під час Революції Гідності правоохоронці заарештували ще двох підозрюваних.

Про це повідомила Генпрокуратура України.

Затриманим повідомили, що їх підозрюють у спробах перешкодити проведенню акцій протесту і умисному вбивстві, яке здійснила група хуліганів у ніч на 19 лютого 2014 року.

Зазначається, що у слідчих є докази того, що ці особи координували дії інших учасників злочинів, а також фінансували їх. Одного з затриманих також звинувачують в участі у викраденні й тортурах людини, яке відбулося 21 січня 2014 року у складі організації "Оплот".

Печерський районний суд Києва розгляне клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Суд взяв до уваги ризики, доведені прокурором, тому підозрюваних вирішили тримати під вартою до винесення вироку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Досудове розслідування триває.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", у рамках справи Євромайдану слідчі Генпрокуратури отримали офіційний дозвіл на перегляд інформації з камер спостереження біля будівлі Верховної Ради.