Інтерв'ю доцента Пусанського національного університету Роберта Келлі, яке проводив канал BBC World News у прямому ефірі, перервав незвичайний казус.

Відео розмістили на Youtube-каналі ВВС. Келлі погодився поспілкуватися з журналістами прокоментувати події в Південній Кореї після імпічменту президента. Інтерв'ю він вирішив провести в режимі відеозв'язку з дому, а не зі студії.

Але професор не врахував одну важливу річ, що і зіграло з ним злий жарт. У будинку знаходилися маленькі діти, а їх поведінка абсолютно непередбачувана.

Під час бесіди в прямому ефірі в його кабінет увірвалася його маленька дочка, а за нею - немовля в ходунках. Келлі спробував ігнорувати раптових гостей і не реагувати на них.

Пізніше в кімнату влетіла няня і спробувала непомітно забрати дітей. Але їй це не вдалося. У кімнаті почали падати книги, пролунав дитячий плач і інтерв'ю перетворилося в комічне шоу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, кулінарні шедеври Хілларі і Білла Клінтонів розвеселили і налякали користувачів соцмереж.