Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін озвучив план дій по порятунку українського футболу.

За його словами, аби повернути глядача на трибуни, потрібно змінити формат чемпіонату. Із цією метою ФК Шахтар має намір ініціювати загальний збір засновників УПЛ.

- Треба спробувати змінити регламент і з наступного сезону зробити гібрид між тим форматом, який в Бельгії, і тим, який сьогодні є у нас. Він полягає в наступному: щоб на кожному з етапів був інтерес і інтрига, команда, що зайняла 12-е місце, вибуває відразу. 10-я і 11-я команди грають стикові матчі з 2-й і 3-й командами першої ліги.

Перша команда другої шістки теж грає стикові матчі з командою, яка грає в єврокубках. Це четверте чи п'яте місце в залежності від рейтингу. Таким чином, інтрига зберігається до самого кінця. Стикові матчі за значимістю будуть нічим не гірше, ніж "Шахтар" - "Динамо". Ми повинні рухатися тільки в цьому напрямку. Ситуація складна, клуби пропадають. Але нам кожен день потрібно замислюватися про те, як зробити краще, - сказав Палкін в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що УПЛ втратила двох легіонерів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще