Зірка саги "Сутінки" Крістен Стюарт розповіла, навіщо постриглася "під хлопчика".

Про це актриса поговорила з журналістами на червоній доріжці прем'єри фільму "Персональний покупець" у Нью-Йорку, пише DailyMail.

Стюарт красувалася в елегантній сріблястій сукні від Chanel і вкотре шокувала новою зачіскою - ультракоротким вибіленим волоссям.

Ні для кого не секрет, що Крістен обожнює епатувати публіку новими зухвалими образами і жіночність - не її коник. Але навіть від неї шанувальники не очікували таким радикальних змін.

"Це практично. Я маю на увазі, мені не доведеться нічого підправляти, коли на мою голову надягатимуть шолом", - зізналася Стюарт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Насправді, вся справа у новій ролі Крістен. Вона знімається у стрічці "Під водою", де грає інженера-механіка на нафтовій вишці.

При цьому, актрисі необов'язково було вдаватися до таких змін у зачісці. Але режисер запропонував їй змінити образ - і вона з готовністю обрізала волосся.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Крістен Стюарт шокувала шанувальників "лисиною".