Мік Шумахер, чемпіон європейської Формули-3 і син семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера, з наступного сезону переходить у Формулу-2.
19-річний Мік буде виступати за команду Prema.
Перші тести стартують вже цього тижня в Абу-Дабі.

Нагадаємо, Мік Шумахер візьме участь у традиційній Гонці чемпіонів.

Мік виступить в особистому заліку, а також у складі збірної Німеччини разом з Себастьяном Феттелем.
Гонка чемпіонів 2019 року пройде з 19 по 20 січня в Мексиці.
"Привіт, друзі! Хочу сказати, що дуже чекаю участі в Гонці чемпіонів 2019. Я буду виступати за команду Німеччини разом з Себастьяном Феттелем. Дуже чекаю цього і дуже чекаю можливості атакувати інших, вичавити максимум і завоювати титул, побачимося", - розповів Шумахер-молодший.

Мік Шумахер
Мік Шумахер

Нагадаємо, Міхаель Шумахер і Себастьян Феттель здобували перемогу в Кубку націй в період з 2007 по 2012 рік.
Red Bull має намір підписати з 19-річним Міком контракт до 2020 року, включивши в свою програму підтримки молодих пілотів.

За умовами договору, Мік зможе брати участь у молодіжній моносерії Формула-2 або дебютувати у Формулі-1 в складі Toro Rosso – команді, яка належить Red Bull.

Як повідомляв портал Знай.ua, родина Шумахера опублікувала останнє інтерв'ю легендарного гонщика.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще