Уже наступного тижня містобудівна рада затвердить проект реконструкції Шулявського шляхопроводу – отже буде зрозуміло, як виглядатиме міст після ремонту.

Відповідну заяву зробив мер Києва Віталій Кличко у п'ятницю, 10 березня, в ефірі телеканалу "Київ".

За його словами, членам секції архітектурно-містобудівної ради представили 7 проектів реконструкції мосту. Вони відібрали з них три, що найбільше відповідають висунутим вимогам.

"Важливо не гаяти часу. Цього року більше 2 млрд грн уже виділено на реконструкцію об'єктів інфраструктури", — наголосив Кличко.

Градоначальник також додав, що після аварії на Шулявці, перевіряють технічний стан усіх мостів та шляхопроводів Києва. Це близько 170 інфраструктурних об'єктів.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Деякі з них перебувають у передаварійному стані, тому необхідно попередити їх перехід до категорії аварійних і запобігти новим НС. Згодом, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук надасть повний звіт щодо результатів перевірки.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", інженери показали, як може виглядати Шулявский міст після ремонту.