У національному парку США "Пустеля Анза-Боррего", який знаходиться в Південній Каліфорнії, зацвіли цілі поля диких квітів.

Таке буйне цвітіння спостерігається вперше за останні 20 років, повідомляє CNN.

До парку щороку навідуються тисячі людей, щоб "зловити" цвітіння пустельних лілій, маків, первоцвітів, чи пустельних кульбаб, які невеликими острівцями прикрашають місцевий пейзаж.

Але цього року зимові дощі призвели до того, що квіти просто буяють, встеливши пустелю різнокольоровим килимом.

"У нас були ідеальні умови для досить хорошого цвітіння диких квітів, що відбувається не завжди. Це може стати найбільшим цвітінням за останні 20 років", - розповіли в національному парку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І це ще далеко не пік цвітіння, зазначають працівники парку. За їхніми словами, в разі, якщо погода залишиться м'якою, квіти будуть цвісти до кінця березня.

Раніше сайт Знай.ua розповідав про пустелю Йорданії, дивний червоний колір піску, неба і гір якої робить її схожою на фантастичні краєвиди незвіданих інших планет. Добре відомі кадри "Зоряних війн", "Трансформерів", "Прометея" та нещодавнього "Марсіанина" знімали саме тут.