Причиною смерті постійного представника Росії при ООН Віталія Чуркіна став інфаркт.

Про це повідомив один з чиновників мерії Нью-Йорка, передає агентство Associated Press. Він не став розголошувати своє ім'я, оскільки офіційно не уповноважений поширювати подібного роду інформацію.

Російська сторона стверджує, що стан здоров'я Чуркіна раптово погіршився в офісі місії РФ в ООН. Дипломата екстрено госпіталізували, але медикам не вдалося його врятувати. Тоді причиною його смерті також називали інфаркт.

Чуркін був на посаді посла Росії в ООН з квітня 2006 року. Він помер 20 лютого 2017 року, не доживши один день до 65-річчя.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, судмедекспертів США, які проводили розтин тіла російського дипломата Віталія Чуркіна, заборонили поширювати інформацію про можливу причину його раптової смерті.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще