Користувачі соціальних мереж активно обговорюють виправдовування російської сторони в Міжнародному суді ООН, де вони заявили, що бойовики на Донбасі знайшли таку велику кількість зброї у шахтах.

В Facebook опублікували цілу п'єсу про схованку з озброєнням. Головним героєм її став секретар РНБО Олександр Турчинов, якого бойовики прозвали "Кривавим Пастором".

В ній мова йде про те, що росіяни підступно розкрили таємницю по схованки зі зброєю, яка накопичували для "великої війни".

" Викрили собі на голову - то й викрили. Я того не хотів, але вони самі напросилися. Слухай мій наказ: просто зараз телефонуй на Буковину, до Франківщини та Ужгородщини. Передавай вуйкам Свириду, Опанасу, Грицю Старшому, Грицю Молодшому та Степану, аби піднімали з криниць ядерні ракети та вперіщили ними по вирахованих цілях. Тактичним вуйкам Роману, Маркіяну та Абраму Соломоновичу з Одеси - підняти в повітря атомні бомбардувальники "Запорожець". Ціль – Москва", - оголосив про початок "таємної спецоперації" Кривавий Пастор".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, кремлівські ЗМІ породили черговий фейк, в якому йдеться про радіоактивну загрозу Європі, а причиною цього став нібито витік небезпечних речовин в Україні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще