У США розробники Bugatti спільно із фахівцями Palmer Johnson представили першу спортивну яхту, створену на базі гіперкара.

Про це повідомляє Motor.

Автори ідеї зазначили, що новинка в стилі Chiron здатна розвивати швидкість до 44 вузлів, що аналогічно 80 кілометрам на годину. Два восьмициліндрові двигуни створені у двох варіантах: 1000 та 1200 сил, а також обладнані кількома водометними пристроями. Довжина човна буде також суттєво відрізнятися від аналогів – вона складатиме 15 та 24 метра.

Яхта повністю обладнана для відпочинку – тут є окрема спальня, приміщення для прийому гостей, джакузі. Під час обробки новинки спеціалісти застосували шкіру, алюмінієве покриття, карбон, натуральне дерево, а також мармур.

Про ціну розробки поки що нічого не відомо, але очевидно, що дешевшою від гіперкару, на основі якого вона створена (Bugatti Chiron), вона не буде.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що суперкар, який свого часу належав американському президенту Дональду Трампу, продадуть на аукціоні у США. Відомо, що об'єм двигуна F430 складає 4,3 літри, а пробіг досить низький – в цілому не більше шести миль.