Майно президента кропивницкой Зірки Максима Березкіна заарештував суд, інформує 112.ua.

Суддя розглянув клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і частково задовольнив його.

Президента українського клубу звинуватять у розкраданні 20 мільйонів доларів в Ощадбанку. Відомо, що Березкін активував своє право виходу на свободу і заплатив заставу у вигляді 5 мільйонів гривень. Яке майно президента Зірки потрапило під арешт не уточнюється.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На даний момент кропивницька команда займає останнє місце в Першій лізі України, набравши всього 4 очки в 17 матчах.

Президент Сампдорії

Президент Сампдорії Массімо Ферреро був заарештований за фінансові злочини італійською владою, повідомляє The Independent.

Також був накладений арешт на майно 67-річного футбольного чиновника. Однією з підозрілих справ з участю Ферреро є продаж півзахисника Педро Обіанга у Вест Гем за 1,2 мільйона євро.

Гроші за трансфер іспанського гравця нібито зникли з рахунків Сампдорії. Цікаво також, що у представника Серії А немає ніяких претензій до лондонського клубу.

Ферреро є одним з шести чоловік, які проходять по ряду звинувачень, включаючи розкрадання, відмивання грошей, незаконне привласнення коштів, шахрайство, видачу неправдивих рахунків і використання грошей, активів незаконного походження.

Додамо, що Ферреро є також кінопродюсером і актором.

Як повідомляв портал Знай.ua, португальський тренер Жозе Мораіш змінить Карпати на південнокорейський Чонбук Хенде Моторс.