Бойовики заявили, що Україна нібито припинила подавати воду на окуповані територію Луганської області. Зокрема, її не отримує Західна фільтрувальна станція і водопостачання ведеться по графіку.

Про це повідомляють сепаратистські видання. Терористи запевнили, що воду перестали подавати вночі "без надання офіційних документів". Тепер без водопостачання, за словами представників бандформувань, залишились міста Первомайськ, Стаханов, Кіровськ, Брянка, Алчевськ, Перевальськ, Красний Луч, Антрацит.

З посиланням на представників КП "Попаснянський районний водоканал" вказується, що подача води з фільтрувальної станції зупинилась через аварію на магістральному водогоні.

Бойовики звинуватили Україну й в тому, що 6 березня перестала функціонувати Петровська насосна станція. Вона забезпечує водопостачання в села Слов'яносербського району та окупований Луганськ.

Мешканцям підконтрольних бойовикам населених пунктів порадили запастись водою.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, біженець з окупованого Донецька допоміг зібрати особисті дані бойовиків. Для цього він створив спеціальну соціальну мережу, де терористи самі оприлюднили інформацію.