Внутрішня безпека західних країн опинилася під загрозою після першої спроби втручання Росії у міжнародну політику.

Про це в коментарі "Дзеркалу тижня" розповів радник президента України Володимир Горбулін.

На його думку, у Кремлі хочуть повернути світ до часів Холодної війни, проте еліта Заходу не хоче сприймати подібні наміри всерйоз. З цією метою провладна верхівка РФ створює ілюзію так званого "соціального протесту", щоб нав'язати свій популізм іншим лідерам.

Радник Порошенка відзначив, що протидіяти агресору можна тільки одним ефективним способом: "не вірити у брехню, пропаганду та не піддаватися на провокації", що успішно маскуються дезінформаторами.

За його словами, ситуація, що склалася, дуже вигідна російському президентові, адже це дає змогу поступово знищити Європу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Захід робить вигляд, що проблеми не існує, і таке заперечення – на руку Москві", - додав він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що радник президента Петра Порошенка висловив думку,що російська влада намагається знищити державність України за рахунок маніпуляцій суспільством.