У Вугледарі через вибух загинув 12-річний хлопець. Він помер на місці від важких поранень.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Донецької області. Правоохоронці встановили, що у руках хлопця вибухнув невідомий предмет.

Трагічний інцидент трапився близько 13:50 на вулиці 30 років Перемоги. Патрульні, які проїжджали неподалік місця події, почули гучний хлопок.

Правоохоронці побачили тіло хлопця на дорозі біля багатоповерхівки. Він вже був мертвим. Поліцейські з'ясували, що загиблий навчався у сьомому класі місцевої школи. Небезпечний предмет він знайшов, коли повертався додому після уроків у школі мистецтв.

Експерти-криміналісти та вибухотехніки намагаються встановити тип вибухівки, яка спричинила загибель школяра. Поліцейські оглядають місце події, опитують свідків та шукають речові докази, щоб встановити деталі трагедії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у Волинській області школярі масово отруїлись на уроці хімії. 12 дітей госпіталізували до районної лікарні.