Бойовики "ЛНР" взяли у полон двох українських бійців, яких звинувачують в організації вбивства одного з "правоохоронців" Олега Анащенка. Сьогодні терористи заявили про отримання ще одного "зізнання" від затриманого.

Відомо, що майор ЗСУ Сергій Іванчук нібито заявив про те, що на початку 2016 року впродовж трьох місяців перебував у Криму, де мав ліквідувати ватажка горлівських бойовиків Ігоря Безлера. Сепаратисти повідомляють, що Іванчук не зміг цього зробити і повернувся в Україну.

Вчора бойовики повідомили про затримання двох українських "диверсантів". Майже одразу Івана Дєєва назвали причетним до вбивства Анащенка, а Іванчука - виконавцем вбивства.

Нагадаємо, що у ЗСУ підтвердили потрапляння до полону бойовиків українських розвідників. Зв'язок із ними втратили 11 лютого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сепаратисти оприлюднили відео із "зізнаннями" полонених українських бійців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще