Депутат Верховної Ради фракції "Самопоміч" Олена Бабак вирішила скласти депутатські повноваження.

Про це сказала сама депутат "Українським Новинам".

"Це виключно особисті причини. Я вважаю, що мені треба поміняти мою діяльність. Я не політик, я більше експерт. Для мене політична діяльність є складною, як для людини", - прокоментувала своє рішення Бабак.

Вона зазначила, що про відхід вже сказала лідеру партії. За словами народного депутата, з фракцією у неї немає ніяких конфліктів. Більш того, вона вдячна колегам за співпрацю.

Нагадаємо, Бабак була обрана в Раду за списком партії, №8 в списку. У парламенті вона працює заступником голови комітету Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що звинувачення голови МВС Арсена Авакова з організації блокади на Донбасі спростував мер Львова Андрій Садовий.