Спроба відібрати у 35-річної матері пачку цигарок закінчилася для 14-річного харківського підлітка відділенням інтенсивної терапії.

Як повідомили у прес-службі ГУ НП поліції Харківщини, жінка зовсім не відрізнялася зразковою поведінкою і сама виховувала сина та 12-річну доньку. При цьому мати зовсім не цуралася алкоголю та палила, а за плечима в неї вже є кілька адміністративних правопорушень.

Учора увечері жінка проводила час за пляшкою і вирішила прикурити. Коли син спробував забрати у неї коробку, вона накинулася на нього з ножем та серйозно поранила. Зрозумівши, що накоїла, вона втекла з квартири.

"Швидку" для хлопця викликав його хрещений батько, котрий саме перебував у приміщенні. Дитину з тяжким пораненням відправили у реанімацію, де за його життя борються лікарі.

Зараз слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження та обрання запобіжного заходу для горе-матері.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", під Києвом жінка викинула на смітник новонародженого сина. Вже мертвого хлопчика знайшов місцевий охоронець.