3 грудня київське Динамо на НСК "Олімпійський" грало з одеським Чорноморцем.

Кияни виграли поєдинок після двох голів з пенальті. Спочатку одинадцятиметровий реалізував Віктор Циганков на 21-й хвилині, а потім Артем Бесєдін - на 61-й хвилині.

Українська Прем'єр-ліга, 17-й тур

Динамо Київ - Чорноморець - 2:0

Голи: Циганков (21, з пенальті), Бєсєдін (61, пенальті).

Динамо Київ: Бойко - Кендзьора, Бурда, Шабанов, Миколенко - Шепелєв, Че Че (Сидорчук, 61) - Циганков, Шапаренко (Дуелунд, 80), Сідклей (Бєсєдін, 46) - Вербич.

Запасні: Бущан, Сидорчук, Морозюк, Андрієвський, Гармаш, Бєсєдін, Дуэлунд.

Чорноморець: Кожухар - Рижук, Грачов, Міщенко, Трубочкін (Татарков, 80) - Мусолітін (Хамелюк, 90), Бабенко - Норенков, Семенів, Чорний - Коваль.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Запасні: Безрук, Татарков, Остапенко, Леонов, Карноза, Хамелюк, Штогрін.

Стадіон "НСК Олімпійський" (Київ, Україна).

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область, Україна).

Тепер у Динамо 35 очок і воно знаходиться на третьому місці в УПЛ. У другій Олександрії, яка виграла у Ворскли, 36 балів. Лідирує в чемпіонаті України Шахтар, у якого 42 очки.

ФОТО: Оксана Васильєва

Успіх Олександрії

3 грудня в матчі 1-го туру УПЛ зустрічалися між собою Ворскла і Олександрія. Матч виграли олександрійці з рахунком 0:1 завдяки голу Кирила Ковальця на 3-й хвилині.

Тепер у Олександрії 36 очок і вона займає друге місце в УПЛ. У першого Шахтаря, який зіграв унічию з донецьким Олімпіком (2:2), 42 бали.

Прем'єр-ліга України. 17-й тур

Ворскла - Олександрія - 0:1

Гол: Кирило Ковалець, 3.

Ворскла: Богдан Шуст, Ігор Пердута, Олександр Скляр, Артем Габелок (Карека, 81), Владислав Кулач, Володимир Чеснаков, Вадим Сапай (Михайло Сергійчук, 60), Юрій Коломоєць (Павло Ребенок, 75), Олександр Чижов, Тарас Саків, Артур.

Олександрія: Юрій Паньків, Станіслав Микицей, Валерій Бондаренко, Кирило Ковалець (Олексій Довгий, 84), Андрій Цуріков, Андрій Запорожан, Артем Сітало, Дмитро Шастал(Євген Протасов, 67), Антон Шендрик, Дмитро Гречишкін (Максим Задерака, 73), Євген Банада.

Арбітр: Віталій Романов.

Перемога Шахтаря в Німеччині

27 листопада в Зісхаймі зустрічалися Гоффенгайм і донецький Шахтар. "Гірникам" вдалося забити два швидких голи, завдяки точним ударам Ісмаїлі і Тайсона на 13-й і 15-й хвилинах. Але німці також швидко один пропущений м'яч відіграли після голу Андрея Крамаріча.Стівен Цубер перед самою перервою і зовсім повернув статусу поєдинку паритет.

На 59-й хвилині Шахтар залишився в більшості, тому що Адам Салаї отримав другу жовту картку. Залишившись в меншості, Гоффенгайм все одно атакував і впевнено себе почував, створюючи момент за моментом. Але і Шахтар періодично огризався, що вилилося в дві штанги у виконанні Тайсона і Майкона. Але Тайсон все ж оформив дубль після прострілу Ісмаїлі. Бразилець вже на 92-й хвилині філігранно розпорядився м'ячем і приніс "гірникам" перемогу з рахунком 2:3!

Ліга чемпіонів. Група F. 5-й тур

Хоффенхайм - Шахтар - 2:3 (2:2)

Голи: Крамаріч, 17, Цубер, 40, Салаї, 59 - Ісмаїлі, 13, Тайсон, 15, 90 + 2.

Вилучення: Салаї, 59.

Шахтар продовжує боротьбу за потрапляння в плей-офф Ліги чемпіонів. Тепер "гірникам" 12 грудня в Україні треба перемагати Ліон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.