Бойовики "ЛНР" заявили, що до вбивства Арсенія Павлова, більше відомого під кличкою Моторола, причетний начальник відділу розвідки ЗСУ.

Про це сказав нібито український диверсант Івана Дєєв на відео, яке розповсюдили сепаратистські ЗМІ. За словами Дєєва, головний організатор замаху на терориста начальник відділу розвідки 8-го полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗСУ Павло Балов.

Дєєв сказав, що Балов в Кам'янець-Подільському тренувався на ліфтах, як правильно підірвати їх.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що "польового командира" Арсена Павлова (Моторола) могли вбити свої ж соратники через розбіжності з приводу долі Донбасу, або менш важливих речей, наприклад, метал.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, "Моторола" перед смертю казав, що його можуть вбити як українські військові, так і свої. Про це він сказав незадовго до своєї смерті журналістки американського телеканалу.