10 березня невідомий проник на прилеглу до Білого дому територію, коли там перебував президент США Дональд Трамп.

Про це повідомляє CNN.

Чоловік зламав замок воріт і потрапив на територію резиденції. Він ніс рюкзак. Однак далеко він не встиг пройти. Співробітники секретної служби затримали невідомого. Прониклим виявився 26-річний Джонатан Тран. Він представився охоронцям, як друг Трампа, і заявив, що у нього призначена зустріч.

Примітно, що інцидент стався незадовго до півночі. Офіцери служби запитали, яким чином він проник на територію, на що Тран зазначив, що перестрибнув через паркан.

Трампа поінформували про подію. У рюкзаку чоловіка нічого небезпечного не виявлено. Трана взяли під варту у Вашингтоні. Повідомляється, що він раніше не був судимий. Собаки групи реагування обшукали всю ділянку Білого дому, в тому числі й сад першої леді біля південного входу в резиденцію. Вони не виявили нічого небезпечного.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", демократи звинуватили Трампа в безпечності щодо загрози від президента Росії Володимира Путіна.