У центрі Батумі правоохоронці не можуть припинити масові зіткнення.

Про це повідомляє Sputnik Грузія.

Громадяни підпалили машини Головного управління внутрішніх справ Аджарії. Поліція оточила будівлю, озброївшись щитами, гумовими кулями і сльозогінним газом. На даний момент відомо про 20 постраждалих, серед яких тільки поліцейських поранено 11 осіб.

В ході конфлікту спецназівці застосовували сльозогінний газ. Як повідомляють місцеві ЗМІ, рівень заворушень зріс: у центрі міста чутні вибухи та стрілянина.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", конфлікт у Батумі розрісся після того, як правоохоронець зупинив порушника дорожнього руху. Місцеві жителі заступилися за водія, що спричинило зіткнення з поліцейськими. В результаті, правоохоронці затримали шістьох молодих людей. Пізніше їх відпустили. Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі закликав усіх заспокоїтися і дотримуватися законів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще