Прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі знайшов винних у сутичках в Батумі.

Про це він заявив в телезверненні до населення, передають російські ЗМІ.

"Події в Батумі свідчать про те, що побутовий випадок був використаний деструктивними політичними силами для ескалації напруженості. Ці сили прагнуть розхитати основи стабільності Грузії, свідомо провокують в Батумі акції вандалізму, насильства по відношенню до представників держструктур", - заявив прем'єр.

Він зазначив, що уряд докладає всіх зусиль для запобігання ускладнення ситуації. Прем'єр пригрозив винним у заворушеннях покаранням, передбаченим законом.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", зіткнення в столиці Грузії почалися після того, як поліція затримала водія, який порушив ПДР. Очевидці заступилися за чоловіка, після чого шістьох людей затримали, яких в результаті відпустили. Сотні жителів вийшли на акцію протесту, яка переросла в справжню бійню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі закликав жителів заспокоїтися і дотримуватися надалі закони. В результаті зіткнень з поліцією постраждали щонайменше 20 людей. Протестуючі підпалювали машини, а в центрі міста були чутні постріли і вибухи.