Колишній так званий прокурор Криму, а нині народний депутат нелегітимної російської Держдуми Наталія Поклонська зіграла на роялі пісню "Мурка".

Її виступ на програмі "Прожекторперісхілтон" на російському Першому каналі опубліковано в YouTube.

Ведучі шоу попросили депутата зіграти цю пісню, оскільки припустили, що саме так "няша" відсвяткувала свій минулий День народження.

Поклонська виконала "Мурку" під акомпанемент Івана Урганта та Олександра Цекало, які грали на гітарах.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Соцмережі одразу ж відреагували на такий виступ "няші".

Нагадаємо, Поклонська займала посаду кримського "прокурора" з 2014 року, потім звільнилася і в 2016-му стала депутатом Держдуми РФ від "Єдиної Росії".

До цих подій, Поклонська працювала прокурором в Генпрокуратурі України. Звідти її звільнили "за порушення присяги і позбавили чину "радник юстиції".

Після цього Поклонська сама захотіла працювати "на Аксьонова" і "нову кримську владу".

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", Поклонська стверджувала, що в Криму замироточив бюст російського імператора Миколи II.