Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, скандальний британський боксер Девід Хей постане перед Британською радою з контролю за боксом (ВВВС).

Причина – висловлювання Хея на адресу Беллью напередодні їхнього бою. Тоді, нагадаємо, Хей погрожував своєму опонентові, що відправить його в лікарню і буде насолоджуватися його останніми днями життя. За це Девід може бути оштрафований, або навіть дискваліфікований.

"Я повинен прийти на засідання ради. Орієнтовно в середині квітня. Вони зустрічалися на цьому тижні, а тепер хочуть поговорити зі мною, щоб винести вердикт. Поки що я не можу говорити про можливе покарання. Може, це буде штраф. Може, щось то інше. Я сказав те, що сказав, і не можу взяти слова назад. Я не шкодую про те, що трапилося, інакше який сенс був в цих словах? Ви іноді говорите те, що вважаєте за потрібне, прораховуючи наслідки. Іноді це дратує обивателів, іноді допомагає вам, іноді шкодить. Але ринг – не інтелігентне місце. Це точно не для обивателя", – цитує слова Хея DailyMail.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув сенсаційну перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Беллью заявив, що пропонував Хею здатися.

Крім того, Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. А тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.