9 березня у канадському місті Едмонтон правоохоронці застрелили п'яного росіянина Віталія Савіна під час затримання. У мережі з'явилось відео, на якому співробітники поліції безуспішно намагались врятувати життя чоловіка.

Відомо, що мешканці міста повідомили стражам порядку про неадекватного чоловіка за кермом. Копи зупинили Савіна, а він кинувся на одного з них із мисливським ножем. Правоохоронці вимушено вистрелили у громадянина Росії.

Зазначається, що Савін мешкав у Канаді в останні вісім років. Він був субпідрядник у будівельній компанії Great Canadian, а за спеціальністю - бурильником і гірським інженером.

Як повідомляв портал "Знай.ua", незадовго до смерті Савін опублікував на сторінці у Facebook фото із російським прапором та коментарем "Росія усіх переможе".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще