Французька Ліга 1 вирішила перенести матч 17-го туру Тулуза - Ліон через протести у Франції. Поки невідомо, коли відбудеться ця гра.

Цілком імовірно, що з аналогічної причини можуть перенести матч ПСЖ - Монпельє.

З приводу ситуації висловився президент Ліона Жан-Мішель Ола:

"Можливо, весь тур буде скасовано. Це рішення, яке відображає нинішній безлад у суспільстві. Ви повинні поклонятися силі подій, це трохи схоже на ситуацію з Харковом і воэнним станом у ньому. Ми змушені адаптуватися до цього", – наводить слова Ола Eurosport.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У Франції громадяни протестують проти підвищення цін на паливо, а також проти політики реформ президента Еммануеля Макрона. Демонстранти блокують дороги, будують барикади, закидають поліцейських димовими шашками і фаєрами, а правоохоронні органи у відповідь застосовують проти них водомети і сльозогінний газ.

Відзначимо, що 12 грудня Ліон в Києві зіграє проти Шахтаря у 6-му турі Ліги чемпіонів. Цей матч стане вирішальним для "гірників" і "ткачів".

Додамо, що гру Шахтар - Ліон перенесли з Харкова до Києва у зв'язку з воєнним станом.

Матч Шахтар - Ліон у Києві

Матч шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і французьким "Ліоном" через воєнний стан перенесли з Харкова до Києва.
Як повідомляється на офіційному сайті УЄФА, матч відбудеться 12 грудня на НСК "Олімпійський". Початок - 22:00 за київським часом.
Відзначимо, в разі перемоги над "Ліоном", "Шахтар" вийде до 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Матч Шахтар - Ліон перенесено з Харкова до Києва
Матч Шахтар - Ліон перенесено з Харкова до Києва

Спочатку матч "Шахтар" - "Ліон" повинен був пройти у Харкові на ОСК "Металіст" - домашньому стадіоні "гірників".
"Про старт продажу квитків буде повідомлено додатково. Слідкуйте за новинами. Також найближчим часом очікуйте на офіційному сайті інформацію про повернення коштів за квитки, придбані раніше на матч у Харкові", - повідомили в "Шахтарі".

Нагадаємо, виконком Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заборонив проводити поєдинки в регіонах, де введено воєнний стан, повідомляється в релізі УЄФА.

Рішення було прийнято на виконкомі УЄФА у понеділок, 3 грудня.

Також зазначається, що виконком УЄФА заборонив проводити матчі в місцях, куди можна дістатися тільки через регіон, де введено воєнний стан.

Раніше УЄФА оголосив, що переніс домашню гру Ліги Європи Ворскла - Арсенал Лондон з Полтави до Києва в зв'язку з введенням військового стану в деяких областях України.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий футболіст закликав підтримати Україну.