У грі 9-го туру Суперліги Індії Делі Дайнамос - Мумбаї Сіті гості відправили у ворота опонентів 4 м'ячі.

Один з голів у свій актив записав 32-річний португальський півзахисник Паулу Машаду. Дивне святкування взяття воріт стало фішкою того футбольного вечора.

Що саме хотів сказати цими рухами португалець, невідомо. Але вже точно Машаду став зіркою інтернету після такого!

Модрич та його Золотий м'яч

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще
3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.
Після вручення нагороди Модрич поділився емоціями, і зізнався, що в дитинстві мріяв грати у великому клубі.
"Хочу подякувати тим, хто допомагав мені, всіх, хто працює в "Реалі" і збірній Хорватії. Всіх моїх близьких, мою дружину та дітей.
Коли я був дитиною, я мріяв грати у великому клубі, але "Золотий м'яч" був для мене чимось більшим.
Для мене велика честь бути серед великих футболістів. Намагаюся звикнути з думкою, що я увійшов до числа виняткових гравців, які отримували "Золотий м'яч".
Це неймовірно. Не тільки тому, що я виграв цю нагороду після Роналду і Мессі. Серед тих, хто брав участь у боротьбі за цю нагороду, є великі таланти. Якщо я виграв, то тільки тому, що зробив щось особливе.
Ключ до успіху? Важко сказати... Праця, наполегливість у важкі моменти. Завжди непросто досягти того, до чого ти прагнеш. Але рано чи пізно з'явиться можливість, але ви повинні бути готові скористатися моментом", - сказав Модрич на урочистій церемонії.

Нагадаємо, Модрич став першим хорватом, який виграв "Золотий м'яч". Також балканець став першим футболістом з 2007 року, який зміг обігнати в гонці за "Золотий м'яч" Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі.

Кріштіану Роналду став другим у голосуванні, Антуан Грізманн - третім, а Кіліан Мбаппе - четвертим. Ліонель Мессі зайняв п'яте місце в загальному рейтингу, а Мохамед Салах - шосте.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.