Баварія Мюнхен всерйоз зацікавилася молодими зірками амстердамського Аякса хавбеком Френкі де Йонгом і захисником Маттейсом де Лігтом.

Мюнхенський клуб готовий заплатити за двох гравців 150 млн євро, повідомляє Bild. Така угода цілком може здійснитися, тому що Аякс за Де Лігта і Де Йонга має намір отримати 140 мільйонів євро.

Додамо, що футболістами також цікавляться Барселона, Реал, ПСЖ, Манчестер Сіті та інші топ-клуби.

В цьому сезоні 21-річний Де Йонг провів за Аякс 22 матчі і забив 2 м'ячі. На рахунку 19-річного де Лігта три голи у 24 поєдинках.

Відзначимо також, що Баварія планує придбати лідера Ліона Набіля Фекіра та вінгера Лілля Ніколя Пепе.

Полювання Динамо на бомбардила

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич наполягає на купівлі іспанського форварда "Віллем II" Франа Соля, повідомляє "Футбол NEWS", посилаючись на свої джерела.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше була інформація про те, що 26-річного уродженця Мадрида переглядати у справі вирушав скаут столичного клубу Олександр Заваров.

Фран Соль грає за нідерландський "Віллем II" з літа 2016-го року після переходу з іспанського "Вільярреала". У поточному сезоні Фран провів за команду з Тілбурга 16 матчів, в яких забив 15 м'ячів.

Додамо, що Соль є вихованцем мадридського Реала, в системі якого перебував з 10 до 18 років. До речі, за "Реал С" Соль зіграв 69 матчів, в яких відзначився 19 голами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.