Стало відомо, що Стівенсон переніс операцію і після цього був поміщений у відділення інтенсивної терапії, повідомляє Boxing Scene.
Про це розповів лікар лікарні в Квебеку Алексіс Тарджон.
"Стівенсон переніс операцію в ніч з суботи на неділю і після цього був поміщений у відділення інтенсивної терапії. Він переніс серйозну черепно-мозкову травму. У цих обставинах його стан вважається стабільним, але він критичний.
Його стан вимагає дихальної допомоги, глибокої седації та спеціального неврологічного моніторингу. Занадто рано давати довгостроковий прогноз.
Сім'я Стівенсона вдячна всім за листи з підтримкою. Вони хочуть бути біля його ліжка і просять всіх поважати їх приватність", - розповів Тарджон.

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський тренер Тедді Атлас готував Олександра Гвоздика до цього бою.