6 грудня в рамках Кубка світу з біатлону в словенській Поклюці відбулася індивідуальна гонка у чоловіків.

Кращим серед українців став Сергій Семенов, який, до речі, претендував на місце на п'єдесталі, але в підсумку опинився на шостій сходинці. Такий результат дозволив українцю взяти участь у квітковій церемонії, в яку потрапляють шість кращих біатлоністів заїзду.

Відзначимо, що українець стріляв без промахів, але програв у їзді, відставши від переможця француза Мартена Фуркада на 45 секунд. Друге місце в гонці зайняв німець Йоганнес Кюн, а третє - австрієць Симон Едер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Що стосується решти українців, то Артем Прима став 21-м, Артем Тищенко - 31-м. Вони потрапили у залікову зону. У свою чергу, Віталій Кільчицький – аж 74-й.

Монзуль потрапила до списку найкращих

Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) визначила кращих жінок-рефері за підсумками 2018 року.

Очолила рейтинг німкеня Бібіана Штайнхаус, яка набрала 138 балів. Українка Катерина Монзуль з 35 балами розташувалася на 5-й сходинці рейтингу.

Відзначимо, що в минулому році уродженка Харкова набрала 38 балів і була 4-ю у рейтингу.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий футболіст закликав підтримати Україну.