Керманич Сталі Леонід Кучук після перемоги над Чорноморцем (1:0) в рамках 21-го туру чемпіонату України з футболу прокоментував ситуацію з боргами в колективі, а також розказав про загадкову поведінку легіонера.

- Щодо фінансових питань у команді, то це як у стосунках з дружин - ось ви не принесли зарплату, і що дружина буде робити? Виганяти? Фінансові питання - це внутрішня кухня. Один з сайтів написав, що Карікарі розірвав контракт. А він зіграв з одеситами.

А Комваліус поїхав. Він поїхав, розумієте? І ніхто не знає, де він. Прочитав, що вже десь в Балі Юнайтед. Для мене це було дивно, чесно кажучи. Просто взяв і поїхав. У команді існує конкуренція. Він повинен тримати цю конкуренцію, а не збиратися і їхати. Якщо він збирається їхати, то повинен про це повідомити. Ніхто не знає, куди він пропав. Може бути, заблукав в лісі там під Києвом, хто його знає? Виявляється, він в Амстердам полетів. Уявляєте, за три дні встиг долетіти до Амстердама, потім - на Балі укласти контракт. За три дні! Уявляєте таке?

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що визначились усі команди, які увійшли в топ-6 на другий етап УПЛ.