У тематичному парку Adventure World в японській префектурі Вакаяма сталася трагедія. 40-річна слониха до смерті хоботом забила 37-річного уродженця Таїланду Вічая Маді.

За інформацією The Japan Times, інцидент стався, коли Маді та його колега мили слониху в її вольєрі. Тварина раптово рознервувалась та відкинула чоловіка на залізну огорожу, після чого ще кілька разів вдарила його хоботом.

Таїландця терміново відвезли до клініки, однак там він помер через годину від травм. Спеціалісти парку розбираються у ситуації та з'ясовують, що стало причиною гніву тварини.

Зазначимо, що на території Adventure World розташовані сафарі-парк, акваріум та парк розваг.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Індії поліцейський на слоні розчистив дорогу від автомобілів, які неправильно припаркувались.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще