Колишній однокурсник російського президента Юрій Швець заявив, що версія про причетність Володимира Путіна до спецслужб – не більше ніж легенда, адже кремлівський лідер не працював у розвідці ні одного дня.

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

Такі дані він аргументував тим, що за радянських часів сам був розвідником, а також – навчався разом із Путіним в Інституті КДБ імені Андропова. Іронізує Швець і над суворим іміджем президента РФ, згадуючи, що за студентських часів його називали "недопалком".

За його словами, політик ніколи б не зміг виконувати завдання із грифом "цілком таємно", адже просто не був наділений здібностями до цього.

"Його відправили назад через те, що був абсолютно непридатний до такої служби", - додав Швець.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ймовірний атестат Володимира Путіна опублікували у мережі – згідно нього, російський президент насправді ніколи не був відмінником, адже із кількох базових предметів регулярно отримував трійки.