Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ виніс рішення по матчу 17-го туру чемпіонату України Шахтар — Олімпік (2:2).

Педру Морейра, асистент головного тренера Шахтаря Паулу Фонсеки, дискваліфікований на два матчі за те, що поскандалив з тренерським штабом Олімпіка.

Таким чином, коуч пропустить поєдинок проти Маріуполя в рамках 18-го туру УПЛ, а також зустріч 19-го туру з Олександрією, яка відбудеться 23 лютого.

Також головний тренер Олімпіка В'ячеслав Шевчук за розборки з суддями був дискваліфікований на один матч.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Матч Олімпік - Шахтар

У матчі чемпіонату України Шахтар – Олімпік (2:2) форвард "гірників" Жуніор Мораес забив м'яч із офсайду, і гол був зарахований.

Головний тренер Олімпіка В'ячеслав Шевчук почав скандалити з суддівською бригадою, намагаючись довести, що взяття воріт було несправедливе. У підсумку молодого коуча вилучили з поля.

Після матчу розбирання продовжилися. Екс-гравець Шахтаря Шевчук і наставник "гірників" Паулу Фонсека емоційно з'ясовували стосунки після скандального поєдинку.

Перемога Шахтаря в Німеччині

27 листопада в Зісхаймі зустрічалися Гоффенгайм і донецький Шахтар. "Гірникам" вдалося забити два швидких голи, завдяки точним ударам Ісмаїлі і Тайсона на 13-й і 15-й хвилинах. Але німці також швидко один пропущений м'яч відіграли після голу Андрея Крамаріча.Стівен Цубер перед самою перервою і зовсім повернув статусу поєдинку паритет.

На 59-й хвилині Шахтар залишився в більшості, тому що Адам Салаї отримав другу жовту картку. Залишившись в меншості, Гоффенгайм все одно атакував і впевнено себе почував, створюючи момент за моментом. Але і Шахтар періодично огризався, що вилилося в дві штанги у виконанні Тайсона і Майкона. Але Тайсон все ж оформив дубль після прострілу Ісмаїлі. Бразилець вже на 92-й хвилині філігранно розпорядився м'ячем і приніс "гірникам" перемогу з рахунком 2:3!

Ліга чемпіонів. Група F. 5-й тур

Хоффенхайм - Шахтар - 2:3 (2:2)

Голи: Крамаріч, 17, Цубер, 40, Салаї, 59 - Ісмаїлі, 13, Тайсон, 15, 90 + 2.

Вилучення: Салаї, 59.

Шахтар продовжує боротьбу за потрапляння в плей-офф Ліги чемпіонів. Тепер "гірникам" 12 грудня в Україні треба перемагати Ліон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.